Aanmelden

Meld je aan

GRATIS

Vul het formulier in

En ontvang meer informatie over de mogelijkheden zoals:

  • Ontvang 3 - 6 passende stagefuncties/bedrijven
  • Takenpakket
  • Foto's van het bedrijf
  • Omschrijving over het bedrijf
  • Flyer
  • Algemene informatie

Nu gratis aanmelden!

Heb je je aangemeld? Dan zijn dit de volgende stappen.

Voorstel Ontvangen
25%

Na ontvangst van jouw aanmelding nemen wij binnen 48 uur contact met je op. Je krijgt meer informatie over de mogelijkheden en sturen jou een aantal stagebedrijven toe.

Bedrijf Kiezen
50%

Staat er een leuk bedrijf tussen en denk je: “JA, Ik ga ervoor”. Laat ons dan jouw keuze weten en dan starten wij het proces. Wij helpen jou vervolgens met je brief en CV.

Solliciteren
75%

Als jij je keuze hebt gemaakt, wordt er een gesprek ingepland met het bedrijf. Wij bereiden jou zo goed mogelijk voor.

GO
100%

Ben je aangenomen? Dan helpen wij je met de formulieren en contracten die nodig zijn vanuit school. Vervolgens bereiden wij jou voor op je vertrek en regelen de overige bijzaken (accommodatie, verzekeringen etc.)

Aanmelden = Altijd Gratis

*Wanneer jij een keuze hebt gemaakt en besluit om ervoor te gaan, start het officiële proces en hanteren wij onze prijzen & procedures.

stage buitenland

Waarom Maleisië

Maleisië is De Perfecte Stagebestemming voor studenten. Velen denken bij een Engelstalige stage aan plekken zoals Londen, New York of Sydney. Kuala Lumpur daarentegen biedt veel meer luxe voor studenten tegen een zeer goedkope prijs. Daarnaast is het bedrijfsleven erg ontwikkeld en werk je in schitterende kantoren met zeer ervaren mensen.

Waarom Stageinazie.nl

Wij hebben een transparante werkwijze. Je weet via ons waar je solliciteert en krijgt hierbij de benodigde informatie alvorens er betalingen plaatsvinden. Daarnaast vinden wij ontwikkeling en passie zeer belangrijk. In een ‘globalising’ wereld is het belangrijk om grenzeloos te werken en te denken. Wij vinden dat mentale grenzen verbroken moeten worden en dat het makkelijk is om grote beslissingen te nemen. Wil je werken in Kuala Lumpur? Wil jij een bedrijf starten in Singapore? Alles is mogelijk, de enige obstakels om onze doelen te bereiken, zijn wijzelf. Lees ook meer over Waarom Stageinazie.nl.

stage buitenland