Over ons

Over Ons

Timothy Kong

  • Marketing
  • Technology
  • Sales
  • Business Development
timothy kong

Sophia van Huijgevoort

  • Creative Design
  • Operations
  • Administration
  • Finance
sophia

De Oprichters Van Stageinazie.nl

Stageinazie.nl is in 2013 opgericht door Timothy Kong en Sophia van Huijgevoort.

Tijdens onze studie Tourism Management aan Hogeschool Inholland maakten we in 2011 voor het eerst kennis met Maleisië. We liepen stage bij een reisorganisatie in Kuala Lumpur en leerden het land goed kennen. We ontdekten de mogelijkheden en voordelen dat dit land te bieden heeft aan internationale studenten. Maar we hadden ook ondervonden dat het voor studenten niet makkelijk is om de juiste bedrijven te vinden voor een waardevolle stage. En zo ontstond het idee voor Stageinazie.nl, een stagebemiddelingsbureau om meer studenten te helpen aan een stageplek in Maleisië.

In de jaren die volgden hebben we veel tijd doorgebracht in Maleisië om ons netwerk uit te breiden en de stagemogelijkheden te onderzoeken. Onze focus ligt vooral op het aanbieden van business stages bij jonge en moderne ondernemingen in Kuala Lumpur. We brengen regelmatig een bezoek aan de bedrijven waarmee we werken en persoonlijk contact met zowel bedrijf als student staat bij ons hoog in het vaandel.

In Maleisië werken we met de naam Kong International. Met Stageinazie.nl zijn we momenteel alleen actief in Maleisië, de mogelijkheden om ook stages in andere landen in Zuidoost Azië aan te bieden zijn we nog aan het onderzoeken.

Ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak staan dicht bij elkaar. Met persoonlijke ontwikkeling kun je op zakelijk vlak meer bereiken. Bereiken hoeft zich niet uit te drukken in geld, maar winst in persoonlijke voldoening, ontwikkeling en zaken die jij belangrijk vindt. Het gaat erom om balans te vinden op beide gebieden. Ze zeggen wel eens ‘kennis is macht’, maar karakter is respect.

timothy@stageinazie.nl

Elke stap die je neemt, is een stap richting verandering en ontwikkeling. Hoe meer je ziet van de wereld, hoe breder je inzicht wordt. Positief of negatief, je ervaart, observeert en leert. Stap voor stap kom je dichterbij je eigen waarden, normen en kwaliteiten. Gebruik ‘geen manier als een manier’ om jouw doelen te bereiken en laat je vormen door datgene dat van belang is voor jou.

sophia@stageinazie.nl

Stage in Azië is een Nederlands bedrijf en staat ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.

E-mail: info@stageinazie.nl
Skype: stageinazie

BTW nummer: NL212058484B01
KvK nummer: 58920463