VIP – International Student

VIP - International Student Traject

GA VOOR HET HOOGST HAALBARE

Traject Voor De Meest Ambitieuze Studenten

DE UITDAGING DIE JIJ NODIG HEBT

Een buitenlandstage én een baan in het buitenland na jouw studie! Heb jij de ambitie om internationaal te gaan? Ben jij een student die graag wil investeren in zichzelf om optimaal resultaat te behalen? Wil jij geen grenzen kennen en kunnen werken waar jij wilt? Wil jij na je studie direct een baan waar je écht wat kan betekenen en waar je je verder kan ontwikkelen? Het resultaat met het VIP – International Student Traject moet ervoor zorgen dat jij op alle bovenstaande vragen ja zegt en het ook daadwerkelijk gaat doen. Wij helpen jou daar natuurlijk bij met onze intensieve begeleiding.

Het Traject

ÉÉN OP ÉÉN SESSIE MOTIVATIEBRIEF

Opweg naar de sollicitatie van jouw stage helpen wij jou met je motivatiebrief. Wij leren je deze gestructureerd te schrijven, wat bedrijven graag zien in een brief, the do’s en the don’ts. Dit doen wij door middel van een Skype-sessie waarbij wij samen een motivatiebrief opstellen.

Voordat jij het echte sollicitatiegesprek hebt, krijg jij een oefen gesprek met een van de oprichters van Stageinazie.nl. Dit gesprek zal in het Engels gehouden worden en kun jij laten zien wat je in huis hebt.

OEFENEN SOLLICITATIEGESPREK

FEEDBACK & EVALUATIE SOLLICITATIEGESPREK

Na het gesprek, krijg je feedback over het gesprek. Wat kon er beter en wat kon je beter weglaten. Ook kijken wij hoe je het gesprek gestructureerder had kunnen doen en kijken wij of je bijvoorbeeld meer zekerheid moet laten zien of juist meer terughoudendheid. Na deze evaluatie kun jij vol vertrouwen en nieuwe kennis het sollicitatiegesprek aangaan.

Yes! Je bent aangenomen, de vlucht is geboekt! Een week voordat je officieel moet beginnen kom je aan in Maleisie. Op maandag moet je beginnen en de vrijdag daarvoor ga je met een van de oprichters van Stageinazie.nl mee naar het bedrijf. Wij introduceren jou aan het bedrijf en werknemers op een informele manier. Dit is altijd heel gezellig in Maleisie. Vervolgens gaan wij even aan tafel zitten met jouw stagebegeleider van het bedrijf en het Management. Hier krijg je wat meer informatie over het bedrijf en wat de planning is. Na deze leuke ontmoeting ga je lunchen met Timothy Kong en/of Sophia van Huijgevoort. Waar heb je zin in? Sushi? Chinees eten? Of houd je van pittig? Misschien wel een lekkere dikke hamburger van TGI Friday’s! Jouw keuze!

EXCLUSIEVE INTRODUCTIE TER PLAATSE MET ONS + LUNCH

Internationale baan

EXTRA ERVARING NA JOUW STAGE

Heb je je stage afgerond en ga je weer terug naar Nederland om je studie af te ronden? Dan gaan wij nog steeds aan de slag met jou! Er vindt 1 sessie plaats van een +-uur waarbij wij kijken hoe jij tijdens je studie ook nog waardevolle ervaring op kan doen, zodat bedrijven na jouw studie direct zien dat jij niet stil zit.

Veel studenten hebben een bijbaan, maar wij kijken of jij een bijbaan kan krijgen dat ook van waarde is op je CV. Hierbij geven wij inzicht bij welke bedrijven jij aan de slag kan als bijvoorbeeld part-time Social Media executive. Of jij wilt bepaalde skills leren en geven jou advies hoe je dit kunt doen: een website bouwen, Sales, of meebouwen aan een startup.

Gefeliciteerd! Je bent afgestudeerd! Het is een tijdje geleden dat je stage hebt gelopen maar je kunt ons nog steeds inschakelen tot twee maanden na het behalen van je diploma. Je ziet om je heen dat afgestudeerden vaak een simpele baan nemen, ze gaan full-time bij hun bijbaan aan de slag of gaan reizen en komen terug in Nederland en hebben verder geen doel meer. Jij neemt daar geen genoegen mee. Jij gaat namelijk en reizen en een baan zoeken die bij jou past, in Nederland of ver daarbuiten. De Carriere Mentor zal in 2 sessies plaatsvinden.

Wij kijken eerst naar jouw uiteindelijke doel. Zodoende zullen wij een carrierepad uitstippelen om dat doel te bereiken. Hierbij kijken wij wat je nodig hebt om daar te komen. Je hebt namelijk bepaalde ervaringen nodig bij bepaalde bedrijven. Doorgroei mogelijkheden zijn hier natuurlijk van belang. Interne mogelijkheden of je kunt switchen naar een ander groter bedrijf in dezelfde branch. Zodoende werk jij jezelf op. Wij willen graag weten waar jouw passie ligt en kijken daarbij naar passende bedrijven, zodat jij elke dag opstaat en naar je werk gaat met een glimlach omdat jij weet wat je wilt. Ook kijken wij naar geografie, in welke land(en) wil jij graag aan de slag.

In de 2e sessie komen wij met een aantal voorstellen. Wij kijken reëel naar wat jouw skills zijn en welke functies aansluiten bij jouw profiel die binnen handbereik liggen. De voorstellen bestaan uit interessante bedrijven en vacatures voor jou. Zitten er een aantal vacatures tussen en wil jij hier solliciteren? Dan krijg je het e-mail adres en kun je je sollicitatie naar de bedrijven versturen. Wie weet zit jij een maand later als Marketing Manager aan tafel bij een startup in Barcelona of ben je Business Development Manager in Japan bij een multinational.

CARRIÈRE MENTOR + ZOEKTOCHT (INTERNATIONALE) BAAN

Internationale baan

DENK JIJ AAN JOUW TOEKOMST?

GA DEZE LANGE TERMIJN SAMENWERKING AAN

INVESTERING: 1250,- EURO
Samen met iemand stage lopen? Dan krijgen jullie het VIP - International Student Traject met maar liefst 500,- euro korting op de totaalprijs!

MELD JE GRATIS AAN