Over ons

OVER ONS

StageinAzië.nl

DIT ZIJN WIJ

Maak kennis met de oprichters van StageinAzië.nl

TIMOTHY KONG

Waar houdt Timothy Kong zich mee bezig binnen StageinAzië.nl? Hij richt zich vooral op Marketing & Sales. Daarnaast spendeert hij zijn tijd ook aan Technology en Business Development.

Waar haal jij je voldoening uit Timothy? “Ik wil studenten een waardevolle ervaring meegeven”. Hij wilt dat studenten na hun studie door middel van hun ervaringen gelijk aan de slag kunnen bij andere bedrijven.

timothy kong
SOPHIA VAN HUIJGEVOORT

Sophia van Huijgevoort is het creatieve brein en houdt zich ook bezig met de financiën. Daarnaast overziet zij de algemene operatie van StageinAzië.nl en de administratie.

Waar komt jouw passie vandaan Sophia? “Ik heb zelf veel van de wereld gezien en ik denk dat iedere student dat ook moet doen om het beste uit hunzelf te halen”. Door het reizen en het ontdekken van de wereld kom je sneller bij jouw echte passie, vertelt Sophia. “Dat wil ik studenten meegeven”.

sophia

ONS VERHAAL

Stageinazie.nl is in 2013 opgericht door Timothy Kong en Sophia van Huijgevoort.

Tijdens onze studie Tourism Management aan Hogeschool Inholland maakten we in 2011 voor het eerst kennis met Maleisië. We liepen stage bij een reisorganisatie in Kuala Lumpur en leerden het land goed kennen. We ontdekten de mogelijkheden en voordelen dat dit land te bieden heeft aan internationale studenten. Maar we hadden ook ondervonden dat het voor studenten niet makkelijk is om de juiste bedrijven te vinden voor een waardevolle stage. En zo ontstond het idee voor Stageinazie.nl, een stagebemiddelingsbureau om meer studenten te helpen aan een stageplek in Maleisië.

In de jaren die volgden hebben we veel tijd doorgebracht in Maleisië om ons netwerk uit te breiden en de stagemogelijkheden te onderzoeken. Onze focus ligt vooral op het aanbieden van business stages bij jonge en moderne ondernemingen in Kuala Lumpur. We brengen regelmatig een bezoek aan de bedrijven waarmee we werken en persoonlijk contact met zowel bedrijf als student staat bij ons hoog in het vaandel.

In Maleisië werken we met de naam Kong International. Met Stageinazie.nl zijn we momenteel alleen actief in Maleisië, de mogelijkheden om ook stages in andere landen in Zuidoost Azië aan te bieden zijn we nog aan het onderzoeken.

Werken bij StageinAzië.nl

Bekijk de mogelijkheden op onze carrière pagina.

Stage in Azië is een Nederlands bedrijf en staat ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.

E-mail: info@stageinazie.nl
Skype: stageinazie

BTW nummer: NL212058484B01
KvK nummer: 58920463