Ervaringen

VOORGAANDE STUDENTEN VERTELLEN HUN ERVARING

Lees hier de ervaringen van studenten die jou voor zijn gegaan. Studenten komen veelal van Business-opleidingen van verschillende Hogescholen en Universiteiten in Nederland. Studenten schrijven niet alleen over hun stage-ervaringen, maar ook over het heerlijke eten, de mooie reizen die ze maken en hoe zij zich in de weekenden vermaken.

Twente

Kimberly – Bedrijfskunde – Universiteit Twente
Elke dag trakteert er wel iemand op taart, de laatste dag van een training vieren ze met een buffet en elke dag nemen we ‘s middags een uitgebreide pauze om met alle collega’s gezellig ergens te lunchen. Ze eten eigenlijk de hele dag door en noemen het gewoon één lange maaltijd. Lees verder..

Bedrijfskunde

Stan – Bedrijfskunde – Avans Hogeschool
Mijn stage is gericht op marketing en business development en samen met het Singapore-team bedenk, ontwikkel en voer ik marketingcampagnes uit. Ik heb veel vrijheid in mijn werk en vind het erg tof dat ik samen met mijn begeleider de marketing voor Singapore mag leiden. Lees verder..

Hogeschool Utrecht

Jelmer – IBMS – Hogeschool Utrecht
Op mijn eerste werkdag werd ik met open armen ontvangen, een hoop jonge collega’s die maar wat graag wilden vertellen over Kuala Lumpur. Ik moest wel, en nog steeds wel eigenlijk, wennen aan hoeveel ze over eten praten hier. Lees verder.. 

Ervaringen

Sander – Bedrijfskunde – Erasmus Universiteit Rotterdam
Het aantal startups in KL is enorm aan het groeien. Hierdoor hebben jonge bedrijven veel behoefte aan goedkope kennis, waardoor ze bij jong personeel en stagiairs uitkomen. Dit zorgt voor een hele relaxte werksfeer, waarbij de interesses best wel overeenkomen. Lees verder.. 

Mariam – IBMS – Hogeschool van Amsterdam
Ik ben snel verliefd geworden op dit prachtige land. Naast het feit dat het eten hier overheerlijk is, zijn het de mensen op wie ik verliefd ben geworden. Ik kan niet zo goed beschrijven wat het is, maar ik voelde me heel snel thuis hier. Lees verder..

Petronas

Willem – Commerciële Economie – Avans Hogeschool
Ik loop stage bij een online supermarkt met kantoren in Indonesië, Maleisië en Thailand. Mijn stage bevalt echt goed, natuurlijk heb je een periode dat je even in moet komen, maar na een tijdje vind je je weg en weet je wat je te doen staat. Lees verder..

 

Windesheim

Laura – IBL – Hogeschool Windesheim
Mijn keuze is op Maleisië gevallen omdat hier heel veel verschillende culturen samenkomen en er tegelijkertijd toch heel veel westerse invloeden zijn, vergeleken met andere landen in Azië. Zo zit je het ene moment in Chinatown en even later in een luxe skybar. Lees verder..

Hogeschool Arnhem Nijmegen

Stijn – Commerciële Economie – HAN
Ik verwachtte in een grote stad te komen die in ontwikkeling was, maar dat Kuala Lumpur zo modern is, had ik zeker niet verwacht. Overal waar je kijkt zijn er gigantische wolkenkrabbers  te zien, de een nog mooier en nieuwer dan de andere. Lees verder..

Avans

Loes – IBL – Avans Hogeschool
Ik ben Loes, 20 jaar en ik studeer IBL in Den Bosch. Voordat ik naar Maleisië vertrok schreef ik een stuk, waarin ik vertelde dat ik waarschijnlijk verliefd zou worden op het land, het eten en de mensen. Dit is zeker waar!! Ik vind Maleisië en Kuala Lumpur helemaal geweldig. Lees verder..

 

Jouw verhaal ook hier? Meld je aan en deel jouw ervaring met anderen!

KLCC