Waarom Stageinazie.nl?

HET BESTE

VOOR JOUW TOEKOMST

De perfecte bestemming

Er is geen betere bestemming dan Maleisië voor studenten. Het bedrijfsleven is enorm booming en wordt ook wel de Silicon Valley van Zuidoost-Azië genoemd. Bedrijven hebben kantoren waarvan je denkt wow! Daarnaast is de Engelse taal en het luxe maar goedkope wonen en leven een grote plus.

Jouw toekomst

Wij vinden carrièreperspectief heel belangrijk. Door onze kennis bieden wij stages waardoor jij waardevolle ervaringen opdoet. De bedrijven waar wij mee werken en de ervaring die je daar zal opdoen, bieden jou een professionele basis en daarmee meer dan een stage.

Betaalde stages
Handboek met informatie
Internationale omgeving
Contact met andere studenten
100% goedkeuring
Wij regelen jouw aanmelding en contract

Bezoek het prachtige Melaka

stageinazie.nl

PASSIE

Wij vinden passie heel belangrijk. Waar kan jij elke dag aan werken? Sta jij op met 200% motivatie om de dag te beginnen? Om jouw passie te ontdekken, zul je je grenzen moeten verleggen en jezelf moeten ontwikkelen. Omdat wij dit heel erg stimuleren en samenwerken met bedrijven die dezelfde visie delen kun jij je inzichten verbreden. Hoe mooi is het als jij werk gewoon ziet als jouw passie, waar jij met toewijding graag elke dag aan werkt!

Transparant

Via Stageinazie.nl weet jij wat je krijgt. Een aanbetaling zal pas plaatsvinden zodra jij denkt, ja voor deze stage wil ik graag solliciteren. Wij geven jou namelijk alle informatie voordat je betaalt. Hierbij krijg je informatie zoals het takenpakket, vergoedingen, informatie over wonen, reizen, vliegtickets, levensonderhoud en meer. Daarnaast worden onze stages altijd in 1 keer goedgekeurd en hoef je je dus niet druk te maken om de aanmelding op school.

Kortingen

Je kunt via WithLocals allerlei tours boeken! Zo kun je een Food Tour boeken waarmee je met een groepje studenten samen met een local boodschappen gaat halen op de markt en samen gaat koken. Ook kun je private tours boeken of allerlei bustours. Dit kan in geheel Azië tegen 10% korting voor elke tour dankzij onze samenwerking met WithLocals.

stage in azie