StageinAzië.nl

Social Content Creator

Wij zoeken een Social Content Creator (M/V/X)

Ben jij een student van de opleiding IBL, IBMS, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of iets soortgelijks en ben je op zoek naar een buitenlandstage vanaf september 2022? En ben je daarnaast helemaal thuis met Social Media, laat je zonder aarzelen je gezicht zien en neem je anderen graag mee in jouw dagelijks leven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een student die onze Social Media kanalen gaat overnemen tijdens zijn/haar stageperiode in Maleisië. Met als doel om onze volgers te laten zien hoe het dagelijkse leven in Kuala Lumpur eruit zien. Neem onze volgers mee als je ‘s ochtends naar je stage reist, als je gaat lunchen met collega’s, als je gaat zwemmen bij je appartementencomplex, als je met medestudenten naar een Sky Bar gaat op vrijdagavond, als je in het weekend gaat chillen op de Maleisische eilanden. Noem het maar op!

We zoeken iemand die niet ‘camera shy’ is. Iemand die geen schaamte voelt om in de menigte tegen zijn telefoon te praten. Iemand die met gemak en in een handomdraai leuke video’s maakt en daarbij ook een vleugje humor kan toevoegen.

 

Wat verwachten wij?

  • Dagelijkse activiteit op de stories van Instagram
  • Reels op Instagram
  • Video’s op Tiktok

Specifieke afspraken hierover maken we in overleg. We begrijpen natuurlijk dat je druk zal zijn met je fulltime stage, dus daar houden we zeker rekening mee.

We verwachten geen acteerwerk en professioneel bewerkte video’s. We zoeken juist iemand die zich op zijn gemak voelt voor (en achter) de camera en voor wie het een makkie is om een leuke reel in elkaar te zetten.

 

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende Marketing & Business Development stage in de Automotive E-commerce branche in Kuala Lumpur, met een stagevergoeding van MYR500 per maand. Startdatum in augustus/september 2022 voor een periode van 3 tot 5 maanden. Gegarandeerde goedkeuring van school!

Alle hulp die bij onze stagebemiddeling hoort: invullen en ondertekenen van papierwerk voor jouw hogeschool, hulp bij het vinden van woonruimte in KL, advies over visum en vaccinaties, contact met medestudenten die ook in KL zullen zijn, een aanspreekpunt tijdens je stage.

Voor deze samenwerking vragen we een borg van €200 die op voorhand betaald dient te worden. Na een succesvolle samenwerking, krijg je dit bedrag direct terug. Alle bijkomende kosten zoals vluchten en verblijf zijn voor eigen rekening.

 

Hoe meld ik me aan?

Klinkt dit als muziek in de oren voor jou? Yes!

Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. We zullen alle aanmeldingen bekijken en snel beslissen met wie we deze samenwerking aan willen gaan. (Ja we weten het, de deadlines voor aanmelden naderen)!

Natuurlijk willen we ook alvast een beetje van jou zien. Daarom vragen we jou om een story te posten op Instagram (je mag zelf weten waarover. Tip: laat wel even je gezicht zien ;)) en ons te taggen @stageinazie.nl

Doe dit zo snel mogelijk, want de tijd dringt.

Dus:

Je hoort heel snel van ons!

 

Aanmeldformulier