Zakendoen in Maleisië

BUSINESS IN MALEISIË

INZICHT

Ben jij ondernemer en ben jij benieuwd naar Maleisië? Wij kunnen je inside informatie en advies geven door middel van onze jarenlange ervaring in Maleisië. Wij delen graag onze inzichten met jou. Ook kun je bij ons terecht als organisaties, bedrijven en individuen interesse hebben omtrent zakendoen in Maleisië. Wij specialiseren ons voornamelijk op het gebied van digital en kunnen advies geven op het gebied van omgangsnormen , het bedrijfsleven en interculturele communicatie.

Sinds 2011 zijn wij, Timothy Kong en Sophia van Huijgevoort, als jonge studenten al verbonden met Maleisië. Als begin twintigers maakten wij, en nog steeds, de ontwikkelingen mee. Wij hebben nauw contact met bedrijven in het MKB zonder enige relaties met Nederland. Dit zijn de (jonge) ondernemers die echt van aanpakken weten. Doordat wij alleen met dit soort bedrijven werken zijn wij volledig onafhankelijk en bekijken wij alles vanuit het oogpunt van de gemiddelde Maleis.

Sophia (midden) & Timothy (rechts naast Sophia)

Waar zoeken mensen naar banen? Hoelang duurt het voordat eten wordt bezorgd? Wat zijn de knelpunten? Welke partnerships kun jij aangaan? Wie zijn mijn concurrenten? Waar moet ik over praten? Hoe neem ik een business card aan? Wij staan je graag te woord.

Wil jij afspreken met ons of advies via Skype? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op: timothy@stageinazie.nl

Jouw vragen, onze antwoorden en adviezen