StageinAzië.nl

Beschikbare Stageplekken

Vind hier een greep uit ons aanbod van de stages die beschikbaar zijn in en rondom Kuala Lumpur.

 

Een modern en mobielvriendelijk boekingsplatform voor Adventure Tours in Zuidoost Azië! Ze bieden tours aan in 6 verschillende categorieën, zoals Food, Watersport en Jungle. En ze richten zich op zowel individuele reizigers als groepen. Lees verder..

Een van de grootste koffieketens in Maleisië heeft een toffe stage beschikbaar op de marketingafdeling van hun hoofdkantoor in Shah Alam (Kuala Lumpur). En niet zomaar een koffieketen, maar ook nog eens de grootste als het gaat om Coffee Delivery! Lees verder..

Een groot marketingbureau met kantoren in Maleisië, Singapore en Indonesië heeft een stageplek beschikbaar als Junior Account Manager. Het bedrijf is gespecialiseerd in Social Media marketing en focust zich vooral op o.a. content creation en influencer marketing. Lees verder..

 

Een uitdagende stage voor business studenten met een passie voor Marketing, e-Commerce, Startups en de Automotive industrie! Na een succesvolle start in Kuala Lumpur hebben ze nu ook kantoren geopend in Indonesië en Vietnam.  Lees verder..