StageinAzië.nl

Contact

Heb je behoefte aan een online meeting om al je vragen te stellen? Dat kan via onderstaande knop! We spreken elkaar snel.

 

Onze Gegevens

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Laat een bericht achter via het contactformulier en we mailen je zo snel mogelijk terug. Scroll ook even naar beneden voor de Veelgestelde Vragen, misschien vind je daar antwoord op je vraag.

Wij zijn sinds 2021 gevestigd in België en staan ingeschreven in de Belgische Kruispuntbank van Ondernemingen op naam van Timothy Kong met ondernemingsnummer 0771.498.309.

 

Laat Een Bericht Achter

  Veelgestelde Vragen

  Zo’n 6 maanden tot een week voor je gewenste startdatum, het kan allemaal. We kunnen ruim van te voren een stage voor je regelen, maar ook heel last-minute. Maar het meest ideale is ongeveer 3-4 maanden voordat je stage begint. Dan zijn er nog voldoende stageplekken beschikbaar en is de kans groot dat er een bedrijf tussen zit die helemaal aan jouw wensen voldoet. Ook is er dan nog voldoende tijd voor een eventuele tweede of derde sollicitatie, mocht het nodig zijn.

   

  Je betaalt het bemiddelingsbedrag in 3 stappen. Nadat je je bij ons hebt aangemeld, stellen wij een of meer stages aan je voor. Als je wil solliciteren bij het bedrijf dat wij aan jou voorstellen, dient eerst een aanbetaling van €99 gedaan te worden. Wanneer er een online interview gaat plaatsvinden, wordt de eerste helft van het bemiddelingsbedrag (€150) in rekening gebracht. En als je definitief bent aangenomen bij het bedrijf, volgt het laatste bedrag (€150).

   

  De betaalde bemiddelingskosten m.u.v. de aanbetaling (€99) worden uitsluitend terugbetaald als:

  • je op de dag van de aangegeven deadline nog niet bent aangenomen bij een van onze partnerbedrijven.
  • de stage niet goedgekeurd wordt door je school, omdat het niet voldoet aan de eisen die aan ons zijn doorgegeven bij de aanmelding (schriftelijk bewijs dient geleverd te worden).

  Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

   

  Vrijwel alle bedrijven waarmee we samenwerken, geven een maandelijkse stagevergoeding van €100 tot €200 per maand. Deze vergoeding wordt (meestal) contant uitbetaald.

   

  In Kuala Lumpur zijn mooie en ruime appartementen te huur met maximaal 4 slaapkamers. Ze bevinden zich in grote complexen met luxe faciliteiten, zoals een zwembad, een gym, een sauna en 24/7 beveiliging bij de ingang. We werken met meerdere verhuurders waarmee je zelf contact kan opnemen en een eigen keuze kan maken. Ook kan je contact leggen met andere studenten om samen een appartement te gaan huren.

  Voor een kamer betaal je meestal tussen de €250 en €450 per maand. De prijs is afhankelijk van de grootte van de kamer en of je een ‘attached’ badkamer hebt (privé). Meestal zijn de prijzen inclusief Internet en exclusief water en electriciteit. Dit kan je allemaal bespreken met de verhuurders.

  Sommige bedrijven kunnen een stagevisum regelen. Indien een stagevisum niet aangevraagd kan worden door het bedrijf, is er de mogelijkheid om te verblijven op een toeristenvisum. Meer informatie hierover ontvang je van ons na de aanmelding.

  Voor Maleisië gelden geen verplichte vaccinaties. De volgende vaccinaties worden wel aanbevolen: DTP (Difterie, Tetanus, Polio), Hepatitis A & B, Buiktyfus. Kijk voor de meest actuele informatie op de website van de GGD , daar kun je ook direct een afspraak maken op een locatie bij jou in de buurt.

  Covid-19: kijk voor de meest actuele informatie op: https://mysafetravel.gov.my/

   

  Bij een reguliere reisverzekering geldt vaak een maximumverblijf van 90 dagen, let daarom goed op dat je de juiste verzekering afsluit voor een lang verblijf in het buitenland. Bij de doorlopende reisverzekering van OHRA kan je kiezen uit 180 of 365 aaneengesloten reisdagen.

  Op de website van WilWeg vind je informatie over studies en stages in het buitenland. De website biedt o.a. informatie over praktische zaken zoals visa, verzekeringen, woonruimte en de kosten van levensonderhoud. De WilWeg-checklist is een handige tool om je te helpen je vertrek goed voor te bereiden.

  Soms is het mogelijk om een beurs aan te vragen voor je stageperiode in het buitenland, bekijk daarvoor de WilWeg Beursopener. Deze geeft een overzicht van beurzen voor studie, stage of onderzoek in het buitenland.