StageinAzië.nl

Aanmelden

Meld Je Aan

& Ontvang

Aanmeldformulier

  Let op: onze mails belanden regelmatig in de spambox.

  Liever eerst een gesprek met ons om je vragen te stellen? Dat kan! Maak een afspraak via onderstaande knop.

  Na Aanmelding

  Zijn Dit De Stappen Die Volgen

  1. Voorstel Ontvangen
  25%

  Na ontvangst van jouw aanmelding nemen wij binnen 48 uur contact met je op. Je krijgt meer informatie over de mogelijkheden en sturen jou een aantal bedrijfsprofielen toe.

  2. Bedrijf Kiezen
  50%

  Ben je enthousiast en wil je het sollicitatieproces starten? Laat het ons weten! Je mag je motivatiebrief en CV naar ons sturen. Indien gewenst, helpen we je hierbij.

  3. Solliciteren
  75%

  We leggen jouw profiel voor aan het bedrijf van jouw keuze en zullen een sollicitatiegesprek met ze inplannen. We bereiden je zo goed mogelijk voor op dit gesprek met allerlei tips. Sommige bedrijven vragen je ook om een opdracht te maken.

  4. Klaarmaken Voor Vertrek
  100%

  Ben je aangenomen? Dan helpen wij je met de formulieren en contracten die nodig zijn vanuit school. Vervolgens starten we de voorbereidingen voor jouw vertrek naar Kuala Lumpur zoals huisvesting, verzekeringen, etc.)

  Aanmelding

  Aanmelden = Gratis & Vrijblijvend

  Wanneer jij een keuze hebt gemaakt en besluit om ervoor te gaan, start het officiële proces en hanteren wij onze Prijzen & Procedures.
  Vanaf dat moment gelden ook onze Algemene Voorwaarden.

  Jelle

  “Nadat ik mijn vrijblijvende stagevoorstel had aangevraagd op hun website, kreeg ik de dag erop een voorstel met hierin drie vacatures. Toen ik eenmaal had besloten dat ik inderdaad mijn stage in Kuala Lumpur wilde lopen, heb ik een aanbetaling gedaan en gereageerd op de vacature. Na het maken van een opdracht, het voeren van meerdere Skype-gesprekken en het invullen van een aantal documenten, had ik mijn stage in Maleisië rond.”

  Jelle

  Student Commerciële Economie | Hanzehogeschool Groningen