StageinAzië.nl

Onze Partnerbedrijven

Jong & Modern

Onze partnerbedrijven zijn jonge en moderne ondernemingen in Kuala Lumpur met teams variërend van 10 tot 100 werknemers. Veel kantoren zijn een grote open ruimte waar iedereen aan hetzelfde bureau zit, zowel de stagiaires als de afdelingsmanagers. Dit zorgt voor een open en informele sfeer en draagt bij aan een goede team spirit.
 

Want team spirit staat hoog in het vaandel bij de bedrijven in Maleisië. Werkgevers laten hun werknemers zich graag thuis voelen door creatieve ruimtes op kantoor te creëren waar je niet altijd maar achter je bureau hoeft te zitten, maar ook onderuitgezakt op een zitzak telefoontjes kan plegen of zelfs een potje kan tafeltennissen tussen het werken door. Ook worden bij veel bedrijven ‘sharing sessions’ georganiseerd op vrijdagmiddag om elkaar beter te leren kennen.

 

Bedrijfsbezoeken

Als we in Maleisië zijn, proberen we zoveel mogelijk bedrijven te bezoeken. We vinden het belangrijk om zelf een kijkje te nemen op kantoor, om de sfeer te proeven en om face-to-face in contact te zijn met onze partners. Op deze manier kunnen we kennismaken met het management, de werknemers en krijgen we wat mee van de cultuur in het bedrijf. Dit zijn allerlei zaken die je vanuit Nederland niet kan controleren. Daarnaast kunnen we op deze manier ondervinden of het bedrijf goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en welke appartementen in de buurt van het bedrijf liggen. Er zijn dus allerlei zaken waarmee we rekening houden en we geven de student hier een eerlijk beeld in.

Impressie

Bekijk de foto’s hieronder om een impressie te krijgen van de kantoren en de mensen waarmee we werken in Kuala Lumpur.