StageinAzië.nl

Beste Stagebestemming

zoek jij een buitenlandstage

die voldoet aan deze eisen:

en ben jij een student:

Kuala Lumpur, Maleisië

1. Taal

Studenten zijn vaak op zoek naar een Engelstalige bestemming voor hun buitenlandstage. Plaatsen zoals New York, Londen en Melbourne schieten dan snel te binnen, maar wat dacht je van de luxe en authentieke stad Kuala Lumpur? Alles wordt in het Engels gedaan, van marketingcampagnes, vergaderingen tot aan eten bestellen voor de lunch. Het is daarom ook een populaire plek voor internationale bedrijven, expats en ondernemers.

2. Luxe

In Maleisië kun je leven als een koning. Het is een luxe en betaalbare bestemming, in tegenstelling tot landen als Amerika, Australië en Engeland. Voor zo’n €300 p.p. per maand woon je in een ruim appartement met meerdere slaapkamers en badkamers, een mooi zwembad én een gym! Veel studenten reizen dagelijks met Uber naar hun stage, omdat het goedkoop is. En koken? Dat is verleden tijd in Maleisië! Buiten de deur kan je heerlijk eten voor een paar euro.

 

3. Waardevolle Ervaring

Dit is natuurlijk het allerbelangrijkst. Toekomstige werkgevers zullen na jouw studie denken: “Wow, die heeft écht ervaring opgedaan en dat óók nog eens internationaal”. Via ons werk je bij specifiek geselecteerde bedrijven. Al onze stages worden altijd in 1 keer goedgekeurd. door alle hogescholen en Universiteiten Je komt te werken met collega’s die komen van o.a. Google, Mckinsey & Company en Rocket Internet (bekend van o.a. Zalando en Groupon). Het is een ervaring om niet te vergeten en daarnaast ook een waardevolle ervaring waarbij je veel leert. Investeer in jouw ontwikkeling tijdens je studie, zodat jij na jouw studie direct in aanmerking komt voor een baan van goed niveau en werk dat écht bij je past.

 
Stagebestemming
Universiteit Twente
stage kost buitenland

Het avontuur opzoeken en waardevolle ervaringen opdoen?

Meld je GRATIS Aan
& ontvang gratis onze stagevoorstellen

    Wat vonden andere studenten
    van Kuala Lumpur?