StageinAzië.nl

Waarom StageinAzië.nl?

Stages met Vergoeding

Moderne Bedrijven

Internationale Omgeving

Voorbereiding van A tot Z

Contact met Studenten

100% Goedkeuring

Transparant

Via StageinAzië.nl weet je wat je krijgt. Een aanbetaling zal pas plaatsvinden zodra jij denkt: “Ja, voor deze stage wil ik graag solliciteren”. Wij geven jou namelijk alle informatie voordat je betaalt. Hierbij krijg je informatie zoals de bedrijfsomschrijving, het takenpakket, vergoedingen, informatie over wonen, reizen, vliegtickets, levensonderhoud en meer. Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de eisen die Hogescholen stellen, daardoor worden onze stages vrijwel altijd in een keer goedgekeurd en hoef je je dus niet druk te maken om de aanmelding op school.

Passie

We proberen samen met jou naar een stage te zoeken waar jij je passie in kwijt kan. Waar kan jij elke dag aan werken? Sta jij op met 200% motivatie om de dag te beginnen? Om jouw passie te ontdekken, zul je je grenzen moeten verleggen en jezelf moeten ontwikkelen. Omdat wij dit heel erg stimuleren en samenwerken met bedrijven die dezelfde visie delen kun jij je inzichten verbreden. Hoe mooi is het als jij werk gewoon ziet als jouw passie, waar jij met toewijding graag elke dag aan werkt!

Perfecte Bestemming

Er is geen betere bestemming dan Maleisië voor internationale business studenten. Het bedrijfsleven is enorm booming en wordt ook wel de Silicon Valley van Zuidoost-Azië genoemd. Moderne bedrijven, prachtige kantoren, toffe concepten. Daarnaast is de Engelse voertaal en het luxe wonen en leven voor relatief weinig geld een grote plus.

Professionele Basis

Wij vinden carrièreperspectief heel belangrijk. Door onze kennis en het persoonlijke contact met de bedrijven, kunnen we stages van goede kwaliteit aanbieden. Werkervaringen die écht waardevol zijn. De ervaring die je zal opdoen, legt de professionele basis van jouw carrière en is daarmee meer dan een stage. 

stage operations

“Ook ik was wat sceptisch over het benaderen van een stagebureau, omdat ik liever zelf solliciteerde en de bemiddelingskosten vrij hoog vond. Nu ik hier zit, zie ik pas in dat ik het zonder het bureau minder naar m’n zin zou hebben. Vooral vanwege de kwaliteit van de stage en het contact met andere Nederlandse studenten. Verder zie ik het als een investering in jezelf en een ervaring voor het leven.”

Sander van Mil

Student Business Administration | Erasmus University Rotterdam