StageinAzië.nl

Grab

Grab: de beste manier van vervoer in Maleisië

Om comfortabel van A naar B te reizen in Maleisië, raden we je aan om de taxi-app genaamd Grab te gebruiken. Het is handig en betaalbaar, en het is de beste manier om door de drukke straten van Maleisië te navigeren.

Het gemak van Grab

Om een ​​rit met Grab te boeken, open je gewoon de app en selecteer je waar je heen wilt en hoeveel mensen een rit nodig hebben. Je kan kiezen of je een voertuig met airconditioning wilt of alleen een met open ramen (dit is vooral handig tijdens het regenseizoen). Je kan zelfs kiezen tussen een milieuvriendelijke auto of een normale auto voordat je boekt! Je kan ook de naam en foto van de chauffeur zien, zodat je weet door wie je wordt opgehaald.

Zodra je gegevens in de app zijn ingevoerd, hoef je alleen maar te wachten tot jouw chauffeur arriveert! Via de ingebouwde chatservice kan je de chauffeur ook nog laten weten waar je precies staat te wachten.

Contact met locals

Nog een pluspunt: door gebruik te maken van Grab kom je ook meteen in contact met locals en zal je veel leuke gesprekken voeren tijdens de ritten. De drivers kunnen jou allerlei leuke weetjes en tips vertellen over Kuala Lumpur en de verschillende culturen in Maleisië.